Stretch Marks

For most women, part of being pregnant is to have stretch marks. And most of them are afraid to have one and honestly I am one of them before. But right now, it does not matter anymore. As long as my baby is healthy. This marks will be part of my memories of having a baby I long for. Can't wait to see you my baby.🥰 #1stimemom #38weeks

Stretch Marks
113 Replies

skin Po sa baba Po lng NG puson mrun .mhilig din Po aq magkamot..

4y ago

Same tayo mamsh sa baba lang

may nilalagay ka ba SA tiyan mo po kapag sobrang dry na?

laki ng tummy mo mamsh kambal po ba yan? 😊

mga drawings ni baby abstract

same tayo mommy❤️ pinaghirapan natin yan🤗

same pero lower part lang ng tummy ko may ganyan

sa dede ako may stretch mark 😅

Love your flaws! ♡ it's the mark of love.

So proud of you mommy! 🤗

Same feeling mommy ❤️❤️❤️