Tarik bersalin

Hello mommy.jom share trik due korang.sy due 1/9 rasa x sabar pulak.. 🥰#firstmom #firstbaby

77 Balas

saya 11/9 pun rasa awal sikit dri tarikh.semoga dipermudahkan urusan bersalin buat semua mommy2 disini

Sy 6/9 tapi rasa nya awal dri tarikh tu bersalin . Sebb ada gdm

1y ago

semoga semua urusan kita bersalin nnt di permudahkan aminnn

13/9. Doakan sy dapat bersalin bulan September ye. Nak sangat sama month mcm kakak nya 🥰

19/9...tp nmpk gaya mcm x smpai tarikh due..hmm smoga dpermudahkn ibu² bersalin inshaAllah Aamiin

1y ago

amin

tarikh due kita sama 1/9...tp kita tak sure boleh bersalin cun² dgn tarikh yg doktor bagi😅

1y ago

ya betul.kadang ada yg awl dri trik to dan kdng ada yg limpas hehe.

sy 8.9. xsbr jgk nk tunggu bby 1st.hihi moga dipermudahkan sgl urusan kite🤲🏼

1y ago

Samaa

17/9.. kakak dia dh x sabar bru 2y+.. hari² cium perut mama ckp "bebe"😆😆

19/9 .. semoga semuanya dipermudahkan utk kitaa.. first time pregnant 🤰🏻

hi saya 27/9 ada geng tak 🫣 first mom jugak

1y ago

Sama sis🙈. Perut selalu mngaras da d bwa tu pun skit” da tup” juga jantung, semoga d permudahkan urusan bersalinan kita semua Aamiin’3 🤲🏻, first mom❤️

1/9 same due! First baby jugak. Nervous sbb dh counting weeks utk deliver