Baby bump nampak besar

Hi mommy. Nak tanya normal ke kalau baru 17 minggu tapi perut dah nampak bulat. Thirt biasa pon tak boleh pakai dah. Nampak ter angkat. Seluar pon dah rasa cekang dkt bahagian bawah kalau pakai. Sampai orang tegur twin ke. Tapi saya scan nampak satu ja. Risau perut besar 🥹#ingintahu #firstmom #bantusharing

16 Balas

normal sy pun gitu...skrg dh nk masuk 6 bln, sy punya perut besar lg

sya dah 4bulan tpi perut sya dah besar mcam org yng da 5 6 bulan

sy 15w pon besar sis. org ingtkan sy pregnant dah 6bulan 🤣

normal. saya sampai org tanya mengandung twin ke 😂😂

Hi mommy, saya rasa normal sebb saya pun mcm tu hehe

sy 15 minggu tpi xnmpk perut pun lagi