Waking and sitting again n again at night

Hey mommies my baby boy is 1 year 2 months( can someone plz share your experience if this happens with you) he’s waking up and sitting at night again n again it’s more 10-15 times he didn’t sleept whole night it’s more then a week. Is this normal in this age?

1 Reply

Nagdedede po ba sya kapag gising nya? In my experience, nauuhaw si lo kapag ganyan kaya naglalagay na ko ng tubig by our bedside para hindi malaspag ang dede ko 😅