😭😭

Mff kan mama ngak bisa jaga mu nak.. Mff kan mama ngak bisa pertahankan mu nak.. Tepat usia 12 minggu kau di ambil lagi sama penciptamu nak.. Yg maha pencipta lebih sayang kamu nak..😭😭 Belum bisa ikhlas nak.. Penantian yg cukup lama selama 9 tahun nak.. Hanya sebentar kamu tinggal di perut mama nak.. Kenapa kamu ngak bertahan untuk mama nak..😭😭 Moga mama bisa iklhas nak..walaupun berat banget nak..air mata ini ngak bisa kering nak.. Cuman flek dua hari trus kau pergi tinggal kan mama..😭😭 Mff kan aku yg terlalu lemah..😭 Tapi benar benar sakit kehilangan anak dari pada sakit yv di rasakan waktu kamu keluar..ngak seberapa nak..lebih sakit kehilangan mu..lebih sakit ditinggal kamu nak..😭😭

😭😭
2 Tanggapan

Sabar Bun... Semoga baby nya tenang disurganya Allah.. dan kelurga diberi ketabahan amiin

4y ago

Aamiin ya allah..makasih doa nya bun