bedong pd byi

mau nya bunda...brp jam y bayi cukup untuk d bedong

6 Tanggapan

gak tau bun, tp yg jelas anak sy dulu selalu di bedong dari setiap abis mandi pagi sampe bedong rusak sendiri karen anak gerak, lalu di bedong lagi abis mandi sore sampe rusak sendiri bedongnya karna anak gerak, dan tiap kali ganti popok kain, sy bedong sampai pagi ehhehehe, di bedong sampai 2 minggu doang anak sy sih 😁😁😁

klo anak sya dlu bedong itu paling bertahan hny 15-20mnit aja bun stelah mandi . ndak betah,,gmpang gerah .

Klo lg tdur atau dingin aja... Klo lg bgun jgn dbedong biar badannya bljr gerak2

Kalo cuacanya agak dingin dibedong. Kalo uda agak panas di lepas. Hehehe

Saya dulu pagi 3 jam.. Kalau Sore sampai pagi sih

Sebetahnya si bayi akumah bu🀣🀣