Macam mana nak tegur mertua ?! Baby saya baru 3 bulan tau!!!

Mak mertua asyik suap bubur pada bby. Kdg2 lempeng pisang . Yg pak mertua duk suap herbalife flavour cappuccino blend dgn ice kat bby. Stress da saya .. dr mula pntg duk suruh suap air kosong la apa.. saya lari..bawa bby msuk bilik tutup pintu.. ni saya tgh mkn bbuka, dorg amik kesempatan senyap2 suap baby..bila saya dtg mgelabah lap mulut anak.. baju kotor ade kesan saya bukan bodoh.. dah suara kan pada suami utk tgur mak bapak nya.. tp mk bapaknya tarik muka pulak.. stress lahhhhhhh.. apa nk buat ni.. tak balik salah, dah balik buat hal..

11 Balas

24/7 duduk dgn anak. tu je cara nya