20Weeks Left

Kejap je masa berlalu , tinggal 20minggu je lagi .. ada tak yg due sama dgn saya 22/08/23 . Saya anak 2nd .. yg sulong 2tahun8bulan . Alhamdulillah puasa ni baru ade 2hari cuti puasa dari 13 hari . Doakan Saya semoga "Nur Syafieza Jamil" dipermudahkan segala urusan. Saya doakan ibu2 luar sana dipermudahkan juga segala urusannya Aamiin2 Ya Rabbal Alamiin 🤍 #DueAugust23 #Momof2 #Ibumuda

47 Balas

sy due date 11/8 .. anak no 3 .. doakan sy bersalin cukup bulan ye semua .. sebab anak sy 2 org sebelum ni semua lahir pramatang😁

2y ago

InshaAllah Aamiin2 🤲🏻

sy due 3/8/23 still lg pose Alhamdulillah...pnt baring je lah... ank aktif tendang2... ibu je yg pnt

2y ago

huhu itulah , anak aktif kan . semoga awak dipermudahkan segala urusan Aamiin2

sy due 17/8 anak 1st .. smoga dipermudahkan urusan kita smua 🥰 stkt ni alhamdulillah sy full lgi puasa .

best nya boleh puasa , saya kerja fnb je tapi larat tk larat puasa due saya 25/8 🧸 first baby

Saya awal bulan 8, 5/8. Sekarang nak masuk 23 weeks. Sama lah, baru 2 hari cuti puasa.😬

1y ago

Hai awak. Sama la EDD kita 5/8. Tapi saya dah 4 hari dah tinggal setakat 21 Ramadan harini. Huhu. Moga kita & baby kita sihattt serta dipermudahkan urusan bersalin normal nanti in shaa Allahhh.

Eee saya due 23/08/23 dekat la kita. Semoga dipermudahkan urusan kita 🤲🏻❤️

due date kita sama sis..22/8..sy anak first..🥰 semoga dipermudahkan utk kita..

Hehe due kita sama . Tp saya anak sulung. Takut pon ada sebab first time mom to be

2y ago

heheh tahniah awak semoga dipermudahkan segala urusan

sy pun due hujung bulan 8, tapi doc ckap klau GDM kadang bersalin 2mnggu awal.

kita sma due date..sy pun 22.8.23 ..smoga dipermudahkann urusan awk nnti 😊