makanan

Kalau hamil muda boleh ngak ya bun makan telur ceplok??

24 Tanggapan

Boleh, asal bener2 mateng. Krn ibu hamil ga boleh makan yg setengah mateng, contohnya: sate, steak, gado2 yg sayurannya gak d masak. Usahakan semua makanan yg ibu hamil makan dlm kondisi sudah matang sempurna ;)

Memang knp yah kalo goreng telor setengah mateng tuh bund?? Bolehtau

5y ago

Oke bun ..

Boleh aja bun asalkan bener" mateng... yg gk boleh itu telur setengah mateng😊

Boleh asal bener” dipastikan mateng bun jgn yg setengah mateng/yg blm mateng

Boleh bun, telor tuh bagus buat bumil asal ngegoreng nya bner2 mateng smpurna

Boleh Bun, asal minyak nya sedikit saja

😏🤨🤔😐😑😑😑😑😑😑😑

Boleh Bun yg penting d goreng matang telur nya

Boleh. Asal Di masak ny yg matang ya bun😊

Mksih atas infonya bunda semua😊