33weeks 5 days

Jom share perasaan & due date mummy2 semua, saya 9/9 tak sabar rasa nak bersalin nak tengok baby sendiri biaselah first mom tapi ada rasa nervous sikit .. hujung minggu ni pun dah nak balik kampung from selangor - johor sebab nak bersalin kat sana . semoga dipermudahkan segala urusan.. hari isnin baru ni , scan baby dah 2.2kg.. next scan waktu 36weeks pulak . gdm semua saya x de.. semua ok. baby mummy2 dah berapa kg? ok ke tak tuu #firstmom #firstbaby

16 Balas

Due saya 6.9..skrg dh 34w5d..perut dh ke bawah..bhgn ari² dh start sakit..

Saya scan haritu 32w 1.8kg next scan 36w nanti 😌 due saya 3/9

sama due kita.. sy scan bby 2kg.. semoga semua dipermudahkan

1/9 berdebar rasa

semoga dipermudah

Saya 6.9..