Feeding Bottles for newborn (stored breastmilk)

Hi, Im planning to bottle feed my newborn pero galing sa breastmilk ko since babalik din agad ako ng work. Been researching and studying about how to store properly your breastmilk naman. Can you suggest a good feeding bottles for new born? Thank you, mommies! 🀍 #firstbaby #pregnancy #breastfeeding #newbornbottle

1 Reply

Gamit ko kay LO Farlin yung clear. Tas every 6mos pinapalitan ko feeding bottles ni LO hehe