Miscarriage journey

Hello, I was pregnant last month but for my 2nd TVS wala ng nakitang heartbeat:( Paano kayu naka move on?

2 Replies

sorry to hear that mie. In God's perfect timing mabibiyayaan din Po kau. keep the faith and keep on praying mie. there's always a reason behind. like me 11 months after wedding Bago kami nabigayaan. nung first 6 of 7 months naoperahan aq, gallbladder removal. nagkacovid din nung last Dec tsaka I was so stress sa work. Bandang April relax2 na ko, Doon kmi nkabuo sa biyaya ng Diyos.