kuning anak makin tinggi

Hrini hari ke 16 cek kuning anak dgn fungsi hati. dokter cakap kuningnya naik 142 dari 136… tapi fungsi hati baby ok… kena cek balik 15 hb nanti… korg berapa lama ye jaundice baby korg?? hmmm risau… nak bgi minum susu kambing karihome tu tapi takut sbb org cakap panas… tolg doakan baby sy ye semoga cepat turun kuningnya 😔🤲🏻 #firstmom #firstbaby

16 Balas

baby saya smpi 21 hari..iktihar mcm mandikn dengan daun belimbing buluh dgn daun dukung anak..alhamdulillah kuning turun sikit2

kerapkan menyusu ye puan. and jgn tido dalam gelap jgk. ni tips orang bagi la. InshaAllah semoga yg baik2 je utk awak & baby

1y ago

terima kasih tipsnya… Aamiin

beli daun herba di farmasi cina..tido lampu buka, susu kena cukup beri minum..

bagi susu formula+ susu ibu..biar bby banyak berak dgn kencing

Baby sy esk hari ke 20..esk kne check kuning lg..hopefully turun la..

1y ago

Aamiin2… brapa kuning baby sis

Tidur biar lampu terbukaaa