baby tak mengeras

hii mommies.. sya preg 13week3day normal ke baby tiba2 tak mengeras..selalunya baby mengeras tp klmrin bnyak jalan so smlm smpai hari ni baby x mengeras . normal ke mommy semuaa ? Risau pulaak ?? mybe effect klmrin bnyak jalan kot ?ada siapa2 tak mommy yg mengalamai mcm yg sya alamai ? mohon d jwb yaa . thankyouu mommies semua ? #firstbaby #Firstpregnant

3 Tanggapan

Normal jga tu adi sy pun bgtu jg.. Sy msuk 4bulan kandungan baby bergerak sdh d dlam mgkin sbp baby boy tula aktif sj brgerak dlm prut... Ada msa2 dia mengeras tu,Ada msa2 tda.... Xtau lh klu yg lain mcam mna,tp sy msa preggy dlu klu sy stress baby mengeras sj dlm perut dn tu sbnrnya xbgus blg nurse sbp tu msa preggy xble tlmpau stress

5y ago

ohh begitu pulaa tu. sbb heran jak tiba2 x mengeras. okey jak bahh xda juga stress2 , tp sy okey sda . setiap pagi begerak

xprnh pula saya Baby mengeras, saya dh 27 week .. lgi2 Baru 13 week, terasa baby bergerak pun belum lgi kalau 13week ni.. biasa mengeras Time 8 ke 9 bulan...

3y ago

in syaaAllah aman mom

saya ga paham maksudnya 😌