baru 6 minggu

hai. sy dah nak masuk minggu ke 6. masih baru kan? tapi kenapa perut sy rasa macam penuhhhh sgt sampai pakai seluar bergetah pun rasa senak kat perut. pakai seatbelt pun tak selesa. atau sy memang gemok ye? jalan pun rasa sebu macam ada bola sedangkan baru nampak kantung je. ada yg ckp sy mengada. haihhhh #ingintahu

18 Balas

tu normal sis...awal2 mengandung memang akan selalu kembung perut berangin..

Saya ingt kan saya sorang je, sbb pelik kan awal lagi tp perut mcm dah besar🤭

perut kejap2 mengeras walaupun kecik lagi. normal ke?

4mo ago

samaa, saya pun macam ni.

Samaa lah saya igt saya sorang jee mcmtuu🤪

Hahhaha saya pun rasa begitu.

normal sbb bloated

sama lar 🤭

yes