Due date 28/8

Hai mommies, saya due date 28/8. Ada yg sama tak dengan saya? Skrg perut kerap mengeras, kdang mlm ssh tidur mcm sesak nafas. Ada yg dah beranak awal drpd due date tk? Share la pengalaman #ingintahu #firstbaby

16 Balas

saya due date 28/8 . tapi dah beranak dah 🤣 .. baby nak keluar awal 😂

1y ago

awalnya sisss 🤭 keluar tanda apa tu?

Saya due 27/8 .. 7/8serah diri 8/8 operation doakan saya semua

1y ago

Sebab sejarah pramatang 35week masa ank sulung , and ank sulung dulu pun operate ..

Saya 27/8 ni .. tapi perut tak keras .. insyallah okay tu

sya due date 16/8 dn sma mengalami hal yg sma dngn awak

semoga dipermudah

Sya pun due 28/8