Due 21/12 bila nak bersalin ni ????

Hai mommies ?? Ad yg same due ? Bila kita nak bersalin ni ?? Ya Allah x larat sgt dh . Baby korang dh engage ke ? Sy ada gdm odc jadi x le overdue . Harap sgt baby keluar sebelum due . #firstmom

16 Balas

Sy 26/12 takde apa2 pun lagi ni , kalau blh nk bersalin dlm minggu ni je sebb sekarang pun dah 38weeks 🥲

9mo ago

InshaAllah amin sis , semoga dipermudahkan bt kita smua ❤️

sama due kita puan..baby masi selesa duk dlm perut..harap2 di permudahkan urusan kita semua

9mo ago

Tulatu sdp lgi duk dlm prut , inshaAllah sis , amin amin amin ya mujib .

27/12 kontraktion palesu ada.. hurmm mintk dia nk keluar dgn rela hati la kn.. hurmmm

due 21/12 ...selamat bersalin baby girl pada 11/12... berat 3kg..bersalin normal..

9mo ago

Alhamdulillah, selamat berpantang sis . Sy esok bru admit induce . Harap mudah smuanya

Sama due date, sy dah selamat bersalin 8/12

hi sape due 13/12 yg Belum barsalin...

9mo ago

Esok dh due tu sis , inshaAllah smoga dipermudahkan & selamat mom n bby 🫶🏻