29weeks

Hai .. im 29weeks .. normal ke kepala baby kat atas ? Last week check up kepala baby dekat bawah, tadi check up kepala baby di atas pula.. is it normal ? ?

2 Tanggapan

normal.. salunya kepala baby betul2 engaged masa 35 weeks ke atas. time tu once dah ke bawah, susah nak putar2 lg. cuba usap2 perut dan pujuk baby. bende ni betul2 mjd. ramai bg tips mcm ni. in sha Allah baby akan ikut ckap mommy die..

6y ago

in sha Allah x. try pujuk baby.. usap2 selalu. doa byk2 ye. oh ya.. sis try kedudukan sujud.. pernah tgk org len suggest mcm ni..

x worry tu normal..tiada apa2...yg penting jantung bayi.

6y ago

Thankyouu mommy 🥰