Menunggu hari

Hai ibu ibu , ada sesiapa yang dekat sini sedang menunggu hari ke ? Saya dah 8 bulan hari ni , insyallah 9/2/23 bersalin lah . Harap kali ni tak overdue macam anak sulung dulu . Semoga kita semua dipermudahkan segala urusan bersalin , aamiin 🤲🏻🥰#bantusharing

33 Balas

saya due 7/2/2023 . hope dipermudahkan segala urusan kita semua . Aamiin

sama la sya 13/2/23 tpi saya kena bersalin awal sebb sya ada gdm.

sy due 4/2/23 . semoga awak dipermudahkan urusan bersalin nnt ya ❤️

2y ago

Sama due date Kita 🥰

sama la..tp sya d serah diri msok awl..8 ari bln 2 sebab gdm

saya 5/2/23...semoga dipermudahkan segala urusan bersalin #1stmom

hi sy 30 week bru 7 bulan.. due date 20/2/2023

sya due 14/2😊

2y ago

stakat ni x da gak doc suruh sya bersalin awal😅jmpa pakar just scan dahtu dorg bagi tarikh lagi utk jmpa balik scan lagi😂12/1 nanti jmpa pakar lagi ..

saya 8/2/23 ..tak sabar rasanya

saye 22/2/2023 🤭

2y ago

𝑠𝑦 23/2/23😂

sye 30/1.. rse ta takut+suka