nampk nya baby march macam ramai la utk tahun 2023🥰. hadir la mummy mummy sekalian baby march ?

41 Balas

29/3..tp 38minggu kena serah diri nanti..semoga dpermudahkn segala nya 🤲

2y ago

saya pon 29/3 tapi saya dapat rasa bby kuar awal dari due . mcm abg dia dulu 🥰

Saya 2/3 ni tp still blm da tanda, just kerap sakit area kemaluan jer..dn fake kontraksi

2y ago

tak lamaa sudh tu sis

19/3/23 moga sy dpt melahir kan bby secara nrml Dan bby dlm keadaan baik.. aamiin

2y ago

aamiin trma ksh

due sya 10/3 dah start dah rasa sakit tulng bwah punggul kjp dtg kjp hilng

2y ago

sama kite sis..risau nk travel blk kmpg ni..slalu mengeras aje

sy 6/3 tpi smpai skrng xde tnda lgi...doakn sy ad tnda cpt😅🤭

2y ago

amiin amiinn inshaallah smga dipermudahkan urusan sis

saya 11/3/23.. kalau belum ada tanda bersalin 10/3/23 kena serah diri sdh.

2y ago

smga dipermudahkan urusan sis🥰

hye..sini baby march tggu due date tak sabar dah rasa!! 😍🤲💕

16/3 ... tp x larat dh ni..berdiri lama2 pun mengah kemain..haha

2y ago

hahah btllaa tuu😭, tabah jelaa berpantang time buln puasa nak dktt ni

Due date 27/3, Semoga dipermudahkan urusan semuanya 🤲🏻🥰

2y ago

amiinn amiinn ya robbal alamiinnnn🥰

Saya 1/3 belum ada apa² tanda lagi, puas dah buat macam² 🥹

2y ago

Uish jangan😂 ghisau ya dengar serah² diri ni 🤣