Waiting for Baby

Duee 19.12.23 Ada yg sama?😅😅 Nda sabar jumpa baby... 😆

Waiting for Baby
28 Balas

Sye 10'12'23 samalah sis xsabar nak jumpa baby ank ke2 tpi excited tu rasa mcam ank pertama jee😂

sama la due date kita 🤗.. tpi disebabkan sya ada gdm on metformin..tpaksa serah diri awal 🤭

10mo ago

Ahaaa betol, dah control mkn pon gula still xelok 🤣 on ubat baru better sikit, apa2 pon semoga dipermudahkn nnty

sʏ ᴅᴜᴇ 12/12 ... ʀsᴇ xsᴀʙᴀ sɢᴛ ɴᴋ ᴊᴍᴘᴇ ʙʙʏ... 🥰🥰🥰

11mo ago

ᴀᴀᴍɪɪɴ³

17/12 hadir.. Setahun setengah tggu alhamdulillah tuhan bg rezeki utk ade anak

Ehh sama kita 19/12😊 kalau xkena serah diri awal laa sebb sya gdm on ubat😪

Sy due 14/12...same la sy xsbr jgk nk jmpe baby...ttc 8tahun...

11mo ago

sama due date....😊

samaa laaaaa...tak sabar kan nak jumpe baby..tak sabar nak tengok wajah dia

Sy 24/12/2023 dah 11 tahun tggu..

11mo ago

Insya Allah sis.... Amin2... Semoga Allah permudahkan segala urusan kita nanti

sama due 19/12. barang baby belum beli lgi 😂.

Ehhh sama kita 19/12 semoga dipermudahkn🥰