Baby batuk

My daughter berusia 1 bulan 8 hari batuk². Any tips from mommy² utk hilangkan batuk baby?

3 Tanggapan

Cuba beri baby ini mom bila anak dah usia 1 tahun, anak saya alhamdulillah batuk dan flu nya cepat hilang setelah minum ni. Herbal alami insyaAllah😊 Tapi bila belum 1 tahun,ibunya yang minum ni untuk mendapatkan kualitas air susu yang baik untuk baby nya. InsyaAllah apabila diberi susu terus segera sembuh. Salam kenal, saya dari Indonesia 🤗 Bila nak beli klik http://bit.ly/BritishpropolisCibinong