Dah 14w tapi tak rasa mcm pregnant.. normal ke?

Dari awal sy pregnant sampai skrang just rasa mcm bawak diri je. Sampai skrang sy takde pun mengidam itu ini. Nafsu makan biasa sahaja.. sekali sehari makan nasi. Snacking biasa2 je mmg dari zaman bujang pun mcm ni je la. Ade la mkn buah2 sikit antara waktu tengahari ke sblum waktu dinner. Time dinner pun makan ringan mcm cheezy wedges ke, ayam shj ke, keropok ke gitu je.. takde plak nafsu asyik lapar ke apa..bmi normal dlm 19 lebih cmtu. Berat dari mula pregnant sampai skrang sama je tak naik. Sy mcm confuse baby ok ke x ni.. takut la nk pegi scan lagi. Last scan 8w semua ok je. Da la perut kecik je x besar2 😫. Apa patut sy buat stiap hari rasa takut pregnant tak jadi. Next check up bulan 10 rasa mcm lama pulak masa berlalu…

12 Balas

xpe..sama ngn sy...dh 15weeks tp perut x nmpak pon lg...enjoy ja❤️

sama la 14w,,saya pun kdg trfikir baby ok ke tak,