Perut turun

Bunda uk saya jalan 20 minggu.. jadi saya ada foto diliat tmn dan teman saya bilang perut saya turun.. tp yang saya liat aslinya bentuk perut saya bulat dan memang belum terlalu naik keatas dan saya rasakan janin saya masih dibawah pusar tp udah gerak aktif...normalkah perut saya bun? #seriusnanya #bantusharing

1 Tanggapan

sy dulu juga gitu bun. makin lama weeksnya makin berasa turun. Masuk trimester 3 perut akan keliatan turun krn bayinya juga mau cr jalan keluar

4y ago

ia ya bun..brrti bentuk perut saya mmg agak kebawah ya...