2 bulan harus di bedong klo nggak , nggak tidur

Bunda"siapa yang disini anaknya udah 2 bulan masih di bedong klo nggak di bedong enggak bisa tidur cuma ngulet terus

2 Tanggapan

aku bund..anakku 2bln 21hr..ru sktr 4hr ini ndak tak bedong..biasanya dibedong abis mandi atau mau tidur tp gerak terus ndak merem² atau merem tp ndak bs anteng tangan-kakiny.. tp sbnarnya ndak hrs dibedong sich bund..kalau aku mikirnya biar hangat dulu gt..toh jg kl ndak gt,,anaknya ndak bs tidur pules..

3w ago

iya bund..sbnere kasian jg kl ndak di bedong krn tdurnya ndak lama pulesnya tp baby dah bnyak gerak dah mulai miring² jd ndak tak bedong,,palingan tak balut ma selimut bedongnya aj jd ndak rapet..