gumpalan saat haid

Bunda aku mau tanya kenapa ya bun aku haid hari ke 3 keluar seperti ini... Apakah normal bun ..terimakasih

gumpalan saat haid
3 Tanggapan

mohon maaf fotonya terlalu vulgar..

2y ago

maaf puan.. kenapa komen mcmtu? puan tk boleh kata mcmtu. puan yg nk bertanya/kita semua yg ada masaalah kandungan perlukan jawapn melalui app ini. dan sebaiknya up gambar2 real yg kita sendiri alami. krn itu juga utk panduan utk kita semua di kemudian hari kalau² kita mengalami hal yg sama. termasuk puan 1 hr nt. pada saya tak ada yg salah dgn gambar2 yg di up pd aplikasi ini. terutamanya gambar drpd puan yg bertanya ini. bahkan kalau ada gambar² yg semakin jelas lg, justru semakin baik. untuk boleh membantu ibu2 lain yg ada masaalah yg sama.. so.. bantu.. bukan malah bikin yg bertanya menjadi stres. wallaahua'lam.