bubur instan bayi

bunda2 yg anaknya alergi susu sapi , infonya dong selain good mill dr Milna ada lagi bubur instan khusus buat yg alergi susu sapi? mau stok untuk persediaan darurat klo lagi da sempet bikin mpasi homemade.

1 Tanggapan

Milk Free baby cereals* Ella's Kitchen - Wakey Wakey Breakfast Porridge and Wakey Wakey Mango & Apple porridge. Hipp Organic - 100% Baby Rice and Apple, Orange & Banana Cereal. Organix - Organic Wholegrain Baby Rice, Organic Four Grain Cereal, Organic Wholegrain Banana Porridge and Organic Wholegrain Fruity Apple Cereal. Plum - Baby's First Four Grain Porridge and Four Grain with Apple & Apricot Porridge. Cow & Gate - First Spoonfuls Baby Rice and Banana & Strawberry porridge Neocate Spoon- (from the makers of LCP, Advance & Active)