minuman

bunda boleh ga seh bumil minum teh manis??? teh cap poci boleh ga yah di minum oleh bumil??

31 Tanggapan

boleh.. asal g terlalu berlebihan krn teh jg mngandung kafein yg g baik buag kandungan.

boleh saja, asal tidak berlebih krn kafein di teh menghambat penyerapan zat besi

Boleh aku tiap hari minum manis + es Alhamdulillah bayiku sehat lahir BB-nya 3kg

boleh2 aja bund... tp klo bisa tetep imbangi minum air putih ya

aq suka minum bu tp bnr2 teh bikin sendiri

boleh asal jangan terlalu manis dan sering"

gpapa bun asal jangan terlalu sering

boleh bun.. asal enggak berlebihan

Boleh aj bun asal jngan tiap hari

Bokeh kok bund asal jgn sering"