kandungan usia 5 blan

bunda, aku mau tanya, kebetulan aku hamil pertama usia kandungan aku 5 bulan tapi pinggang aku ko sakit ya bun apa kah itu normal di usia kandungan aku yang masuk 5 blan, trimakasih

2 Tanggapan

Gpp bun. Normal. Bdan kita berubah. Mempersiapkan diri untk ruang si dede semkin besar kehamilan pinggang makin brasa sakit. Apa lagi setelah lahiran. Itu pinggang rasanya kaya abs di patah2in.. Nikmat bgt deh rasanya hamil ituu..

5y ago

Wajar bun. Keputihan bnyaak kya ingus gtu smpe gnti CD lbih dr 3x aku.

Normal. Semakin besar kandungan semakin memakan ruang di organ kita.