Ngidam nanas madu

Bun syaa ngidam pen makan nanas madu ...boleh gak ya Bun klo dikit ..usia kehamilan 14 week

12 Tanggapan

boleh ajh Bun makan apa ajh .. tp tergantung tubuh kita jga ya Bun .. bermasalah apa engga

Saya disarankan oleh bidang boleh mkn nnas tapi harus bener2 yg mateng

samaaa tp saya gak di bolehin makan cuma di kasih jilat aja ??

boleh Bun, asal jgn nanas muda dan makannya jg jgn berlebihan yaa

Boleh bunda, icip2 nggak masalah kok. Jangan terlalu banyak ya

Boleehh doong, asal gak ada masalah lambung

boleh asal makan dulu dan ga banyak2

Boleh bun..asal jangan berlebihan..

boleh nanas mateng. jgn berlebihan

Boleh bun asl jgn berlbihan