Serius nanya

Bun #seriusnanya Boleh gk ibu hamil makan Rambutan

24 Tanggapan

Boleh bun, asal jangan berlebihan ya.. gada pantangan makan kalo bumil selama ga berlebihan, kecuali kalo yg punya alergi/tertentu

pada dasarnya bumil bukan orang sakit, ga ada pantangan asal makan makanan yg bergizi dan jangan berlebihan

boleh kok bun.. ak dari hamil tm pertama ufah mkan rambutan smpek sekarang udah 22 week .

boleh . jgn berlebihan ..sesuatu yg berlebihan ga baik . jangan makan kulit dan isinya bun

Boleh bun...kmrn aku pengen bgt rambutan, sekilo dihabisin sendiri dlm sekali duduk 😂

saya buka di yutub,boleh bun ..tp jangan yg matang..makannya yg blom trllu matang..

Saya makan mulu gapapa tuh . Buah kan baik buat bayi banyak vitamin nya .

bumil itu bukan orang sakit yg apa2 ga boleh, asal tau batasannya aja

skrg emg lg musim rambutan ya bund😁 boleh boleh aja bunda...

boleh,ibu hamil mh bukan orang sakit. Asal g berlebihan aja