Bihun kuwah

Bun saya mau nanya klo bihun boleh engga si di komsumsi oleh ibu hamil... Soal y saya klo lg mual suka bikin bihun bun.

23 Tanggapan

Ia kan klo mie engga boleh jadi sya bikin bihun pake sayur klo ada telor y sya tuh mual jadi engga kasih telor

Saya sering bikin bihun kuah bun. Tambah sayuran, telur, suwiran ayam sama tomat duhh mantap..

boleh bun karbohidrat ga selalu nasi bentuk nya asal jgn pedes hehe

Boleh Bun. Jgn lupa ditambah 🥬🍳🍗🍅🥒 agar lbh bergizi

Ya boleh bund... Emg apa salah nya smnbihun. Bihun kan karbohidrat

Boleh bun jangan lupa tetep dikasih sayuran biar ada seratnya.

Boleh aja asal bihun nya yang dikemas, bukan bihun curah an.

Boleh boleh jan lupa d tmbhn sayurnya

Boleh bgt aku suka bihun jugaa

Boleh kok bun..