tolak angin

Bun saya hamil 16week , bolehkah minum tolak angin ?

48 Tanggapan

Di kemasan ada keterangan nya bund, bumil dilarang minum. Lebih teliti & rajin baca lagi ya bund

baca dikemasannya dulu Bun.. kayaknya ada petunjuknya deh gak boleh buat bumil

Jangan. Dikemasan sudah ada tulisannya kalau tidak boleh di konsumsi bumil.

org males baca udah jelas d kemasan ny d larang untuk ibu hamil

kyknya di tolak angin ad tulisannya gk boleh buat bumil deh bun,

dikemasan nya kan ada bacaanya bun dan gaboleh diminum bumil

engga boleh, di kemasannya juga tidak boleh untuk ibu hamil.

Di tulisan kemasannya aja tida disarankan untuk ibu hamil

tdk boleh bun. ada keterangannya dikemasan tolak angin

Gk boleh bun, tolak angin tdk dianjurkan buat bumil