Tidur ga tenang

Bun mau tanya trimester 1 kalau buat tidur ga tenang . Kadang kayak sesak nafas itu ga papa ta?? . Kadang perut begah

1 Tanggapan

aku jga kmren gtu bun pas tm 1 . setiap mau tdur begah dan mual . pas memasukin 12 week Alhamdulillah semua nya ilang . mual muntah pusing .

4mo ago

aku jga sma hamil pertama bun . emg bwaan hamil suka gtu , nnti jga ilang dgn sendiri nya bun . sabar ya bunda . aku kmren pas tm1 kdang suka ksel mta udh ngntuk tp d buat tdur malah pngen muntah dan sendawa terus kyak asam lambung gtu .