kontraksi

Bun,, lek ibu e nangis opoo bayi kui kok kontraksi ngoten aa,,, nyeri

8 Tanggapan

Mergo kui bayi ne ngrti nek ibuk e sdih. Jare wng² lek kakean nangis lah mundak bayi ne gk brkmbng bun. 😂

Ojo stress2 bunda... Mesake anake.. Mengko kontraksi sak durunge wayahe lahiran... Ati2 lo bund.. Hehe

5y ago

Biasane nek ibue sedih, anake melu ngerasake bu, mending enjoy aja bu..

Hehehe... Iya kalo bundanya nangis baby nya itu kok kayak kontraksi gtu ya

Kalo ibu nya nangis, nanti itu kok kayak kontraksi gtu ya.. nyeri

Bun. Aku mau bantu jawab tp gapaham

Gak ngerti bahasanya bun 😅

Artinya ap bun

Ga ngerti😅