Apa yang perlu dan tidak perlu dibeli saat kehamilan dan membesarkan anak pertama?

Bun, kira2 apa sih yang ibu2 di sini beli saat kehamilan anak pertama dan terbukti berguna dan terpakai? Dan apa yang ibu2 terlanjur beli tapi ujung2nya enggak terpakai? #Nanya #babyfirst #firstbaby #1stbaby #1stimemom

12 Tanggapan

aku beli kepake smua si bun.. bahkan bantal menyusui (kata orang g perlu) di aku kepake smpe anak besar buat bljr duduk