kehamilan

bun mau nanya ni aq hamil 5bln,trus vagina aku tu rasa nya ngilu gtu itu kenapa ya bun?

3 Tanggapan

Bunda gimna kabarx? Pas hamil 5 bln tuh ngilu knp yah? Sy nih jg bru 14 week vagina terasa ngilu, bagi pengalaman donk..

5y ago

Saya ud lhran bun Wktu tu gpp kata bidan Krna itu otot2 vagina kita lagi nahan janin

mungkin lagi gerak2 jadi linu

6y ago

ni bun kalau aq kelamaan tdur jdi pas bangun ngilu nya minta ampun