Nanya

Bun mau nanya klw hamil 6 bulan mkan durian boleh gk?

14 Tanggapan

sebiji dua biji aja asal cuma nyicip kalo emg bawaan debay kta dr juga gitu di yt yg sya tonton ktanya durian boleh tp sebijinya itu juga mengandung bnyak apa gitu sya lupa lagi jd emh ga boleh bnyak bnyak..

Kemaren sy makan duren cuma udahnya ngerasa gaenak perut aga panas aja tapi allhamdulillah gapapa skrg juga udh biasa lagi hehe sy lg hamil 7 bulan

Boleehhhh Hamil anak pertama saya minum sop durian mulu seminggu sekali dari usia 4bln 😂🤤🤭

Klo lg pengen boleh tpi dikit aja. .harus nya sihh ibu hamil di larang mkan durian

boleh tp jangan banyak2 bun. kl saya asal nyobain aja biar ga penasaran haha

boleh.. jngan 1 gelundung duren mkn sndrian aj

Boleh. Asal jangan sama kulit2nya. 😂

Boleh agak sebiji atau 2 biji aja pun

Boleh diicip doang bun. 😂

Boleh tapi jangan berlebihan.