nasi ketan

Bun boleh ga ya hamil muda 5 week makan nasi ketan?

11 Tanggapan

Boleh bund . Bolehkan minta 1 likenya untuk postingan Cerita hamil sibuah hati saya bund...krna 1 like dari bunda sangat berarti buat saya 😊

Boleh bun, tpi ga banyak2. Kalo efek k aku mah perut terasa kembung sama panas aja gtu ga nyaman.

Tergantung kehamilan bunda. Aku sih enggak apa2 waktu itu bun, dan jangan terlalu banyak

Boleh bund. Tp klo aku makan makanan bersanten wkt hamil muda keluar lagi bund.

Boleh bun, q juga dulu makan nasi ketan alhamdulillah ga papa

boleh aku juga sering, yg gaboleh itu tape ketan

boleh. Klo ketan pake Ragi jadi TAPE gak boleh

Boleh kayanya si bun,aku dulu juga gitu hehe

Boleh tapi no perut kosong klo mkn ketan

Boleh bun ..