Kehamilan .

Bu, ibu. Boleh ngga sii hamil 5bln makan kurma.??

Kehamilan .
131 Tanggapan

Boleh bun tp jgn banyak2 ya karna kadar gula buah kurma itu tinggi bgt

Kurma kan bagus buat ibu hamil bun....itu buah seribu manfaat malah..

Katanya kalau sering makan kurma lairan nya insyaa allah lancar bund

Susah jelasin nya Bunda 😊 boleh cari tau masing" aja ya 😇😇

Aku makan pas 3 bulanan , suami beli mulu. Aku makan 2 perhari hehe

5y ago

@ghinud .. begitu ya Bun , makasih info nya yaa 😊 lagi stop sekarang aku bosen Nanti d lanjut lagi pas masuk tm3 😇

Boleh bgt bun. Apalagi buat tm 3 untuk mempermudah persalinaj

Oleh oleh haji yaa bun itu? Kacang yg putih2nya enak tuu🤤

Boleh banget bunda...saya malahan rutin minum susu kurma..

Boleh bun.. trimester 1 sy suka makan untuk ngurangin mual

Rutinin sampe lahiran bun. Pas 9bulan makan 7biji perhari