Minta doa nya 40 orang Bun 🤲

Bismillahirrahmanirrahim assalamualaikum bunda2 mohon doanya supaya segera di kasih gelombang cinta sama Dede, kehamilan pertama baru ngrasain perut kencang2 keputihan, mohon keikhlasan hati bunda buat doain saya ya, dan saya doain buat bunda yang juga sedang menunggu gelombang cinta semoga segera di beri amin Allah Huma amin😇🤲#firstbaby #pleasehelp #bantusharing

Minta doa nya 40 orang Bun 🤲
2 Tanggapan

Semoga diberi kelancaran bun, aamiin. Ngga mesti 40 orang juga sih.

Semoga disegerakan, dimudahkan dilancarkan proses persalinannya ya