18 Januari 2021

Bismillah.. Gapapa ya nak kalo banyak yang ngomongin kita di belakang. Ibu percaya, anak ibu pinter, anak ibu tau kapan waktu yg tepat untuk lahir. Mungkin skrg anak ibu masih nyaman ya di perut ibu. Gapapa nak 😊 Kita berjuang sama2 ya nak. Kita saling kerja sama ya sayang. Bantu ibu ya nak.. Makasih ya nak, udah jadi anak baik dan selalu jadi anak baik ya sayang. Ibu yakin, insyaallah kita akan segera ketemu ya nak, main bareng sama ayah dan ibu disni.. Ada banyak temen disni nak, banyak yg nungguin kamu 😊 Sehat selalu ya sayang, semoga Allah berikan kekuatan, kemudahan, kelancaran, dan keselamatan buat kita ya nak. Aamiin.. 😊😊🤗🤗

1 Tanggapan

aamiin semoga diberi kelancaran dan kesehatan semuanya ya bun