baby shaming

Bayi yg dulu sering kena baby shaming dri orang" sekitar,Alhamdulillah sudah menjelma jadi anak cantik,dulu sering dibilang kaya anak tikus,kaya alien kepala aja yg besar,hitam,masih bayi kulitnya keriput kaya nenek" ahh masih banyak lagi perkataan" jahat mereka sama kamu nak,,? Sampai sekarang kalau ingat pun masih sering sakit hati ini

baby shaming
2 Tanggapan

Begitulah mulut2 setan bun. Seumur2 saya gk prnh 1 x pun menghina anak org, tiba ke 2 anak saya dikata hitem lah, jelek lah. Kegendutan la. Jijiq dgrnya. Dengan senang hati saya lawan semuanya

4y ago

Benar bun kita ga boleh malah stres dengar perkataan jahat mereka,masuk kuping kanan kluar kuping kiri aja kalau sya mah,kadang ga difikir dulu sebelum ngatain apa ya mereka itu,gimana perasaan mereka kalau anak nya yg dkata"in