Mau Mpasi

#bantusharing Bun anak saya udah 6 bulan nie..makanya apa udah boleh tiga kali sehari yaa..trs apa udah boleh d kasih cemilan gt dr milla..maaf baru mulai Mpasi jangan d buli yaa

2 Tanggapan

setau aku memang makan nya 3x sehari mom tp ya takaran nya 2 sendok makan org dewasa . abis makan beberapa jam kasih asi atau sufor cemilan boleh kaya buahh tapi jangan yg asem2 dlu.

jangan dulu bun. lebih baik perbayak makan yang bergizi

10mo ago

boleh minta resepnya bun..soalnya aku juga may kejar bb anak ini..dan untuk makannya berpa kali Bun??