jantina baby

assalamualaikum..masa ni scan masa 21w..skrng dah 31w alhmdulilah..ibu2 nampak boy or girl😁due sya 13/2/2023,ada yg sama ke due dngn sya.. terima ksih #ingintahu

jantina baby
14 Balas

Sy pun sama due 13/2/23😊

2y ago

wahh..semoga dipermudahkn urusan bersalin nnti.. stay mana??

Saya 17/2/2023

2y ago

sikit je tuh beza nya🤭smoga selmt semua nya.. dipermudahkan urusan brslin nnti ..

Sama due dgn sy 13/2/2023

2y ago

wahh..semoga dipermudahkn urusan bersalin nti..

nmpk mcm boy la heheheh

2y ago

tuh la.. amminn.. tuh scan kt swasta dia kata boy.. scan kat kk 2kli dah..dia kata boy jugak..alhmdulilah😊