Jom share Hihi

Assalamualaikum mommy2. Jom share perubahan berat badan sepanjang kehamilan. Saja sembang2🤭😄 Saya, Buka buku : 41kg Sekarang : 49kg (26weeks) Mommy2 pula?😉

43 Balas

buka buku 50kg (12w) sekarand 59kg mungkin (26w) 🥶

2y ago

bbk buku pink 80kg skrg 28 mggu 82.5kg brt x leh naik byk sgt sbb bkk buku dh obes 🤭

buka buku : 53kg sekarang : 60kg (28w)

2y ago

tak kawal sis. semua bedal je. sampai ke tengah2 malam pun makan lg. tp sekali makan tu takboleh byk. cepat kenyang

buka buku : 49 sekarang : 66 (39w 5d) 🤣🤣🤣

2y ago

Alhamdulillah🥰🤲🏽

Buka buku 42kg.. Last timbang masa 28week 50kg dh😂

2y ago

Wahhh ok lh tuuu..😃 Baby pn ikt mmbesar Alhamdulillah☺️✨

buka buku :65kg sekarang :69kg (29weeks) 😃

2y ago

Wahh, sis cntrol mkn or alahan ni??☺️🥰

Saya Buka buku 52kg (14week) Sekarang 58kg (30week)

2y ago

Alhamdulillah yg penting ibu & baby sihat🥰

Buka Buku : 80kg (12Week) Sekarang : 79kg ( 30week)

2y ago

Rare ni, kbykn org btmbh brt bdn. Tpi overall ok juga kn sis☺️. Yg penting ibu & ank sihattt😍🥰

buka buku pink : 52kg sekarang : 58 kg (31 weeks)

2y ago

Alhamdulillah, wahh pandai sis kawal mkn😄🥰

buka buku pink: 76kg sekarang:72kg (15weeks)😭

2y ago

tq sis bunga

buka buku:- 57 kg skrang :- 61 due may2023

2y ago

amiin ya mujiib..semoga semua bakal2 ibu dipermudahkan brsalin.. alamak xsempat makan rendang laaa sis..hehe..