curhat ?

assalamu Alaikum bun..usia kandungan 7w berapa hari ini sy keluar flek terus tadi periksa di USG kta dokter ada kemungkinan BO di kasi penguat nanti 1bln periksa lagi siapa tau ada perkembangan eh pulang k rumah perut mules terus keluar darah yg kyk gumpalan duakali sy pasrah jika memang belum rejeki insya Allah saya ikhlas ?

1 Tanggapan

semangat bunda..allah pasti kasih yg tepat n terbaik

5y ago

iya Bun apapun yg Allah kehendaki insya Allah sya dan suami ikhlas..terimakasih bun