Hamil

Apakah usia 9 minggu kehamilan sudh terliht dri perut... Atau brp minggu kah perut akan membesar

5 Tanggapan

Tergantung postur juga bun, saya orangnya tinggi kecil kehamilan 15 minggu bru kelihatan perut buncit kyk cacingan😊

Ouh mksih y smuanya udh ksih info smoga lancar smpai hari h ya bunda"

tergantung perutnya kalo kulit perutnya tebal keliatan cepat

Tergantung bun. Tp kebanyakan blm kelihatab

5y ago

Ouh bgitu bun mksih ya info ny soalnya bru pertama kali hamil

5/6 bulan baru kelihatan