berhubungan seks

apakah membolehkan berhubungan seks pd saat hamil muda?

4 Tanggapan

boleh aja bun....asal buangnya dluar..klo buang d dlm bs memicu kontraksi...tapi tergantung bumil..klo py riwayat keguguran biasanya dokter tdk mnganjurkan

boleh bila tidk ada masalah dan keluhan. bila ada riwayat keguguran atay kandungan lemah tidak dianjurkan smpai tm ke 2 bun

boleh saja, asal kalau hb td sprti sblm hamil, pelan2 dn hati2, keluar d luar

kalau mau aman,jangan dlu Bun kan ga tau,janin y d dalam kuat atau enggak.