Any recommend for essential

Anong pong magandang brand ng pang newborn diaper , adult diaper , underpads , sanitary napkin , alcohol , soap for newborn salamat po sa makaka sagot unti untiin kopo Sana 23 weeks # TEAM MARCH

1 Reply

Newborn Diaper Huggies or Pampers Adult Diaper Caress Underpads Caress Sanitary Napkin (modess Maternity napkin or Sanitex Maternity napkin) Alcohol Green cross 70% no moisturizer Newborn wash Cetaphil Baby wash Nabibili naman ito sa mga common grocery or pharmacy. Meron din sa shopee or Lazada.

Related Articles